Аква Мип ЕООД

Ремонт и реконструкция на изградени ВиК инсталации

 

 Ние предлагаме обслужване на всички наши клиенти в случай на авария. От големите проблеми с канализационните линии до по-малки ВиК ремонти, можем да се погрижим за проблемите и опасенията ви. Обадете ни се днес, за да научите повече за предлаганите от нас услуги за ремонт на ВиК във Варна и региона. Разширени професионални ВиК инсталации, отопление и охлаждане предлагаме качествен ремонт на водопроводни инсталации, Аква Мип ЕООД има решение за всичко!

Проблеми изискващи ремонт на ВиК инсталацията ви

Когато се монтира професионално, вашата водопроводна система трябва да работи дълги години. Тя трябва да доставя топла и студена вода до вашия дом или бизнес без усилие, така че всички водопроводни уреди и тела да работят точно както трябва. Когато възникнат проблеми, резултатите могат да бъдат вредни, особено ако водата изтича на пода или през стените в резултат на скрит теч. Има някои признаци, че имате нужда от професионални услуги за ВиК ремонт:

  • Намалено налягане на водата - Ако установите, че налягането на водата е намаляло внезапно, тогава е вероятно проблема е сериозен и се нуждае от спешно решение.
  • Сметки за вода - Следете сметките си за вода, така че да можете да обърнете специално внимание на всякакви необичайни промени. Те обикновено са индикации за водопроводни проблеми.
  • Недостатъчна топла вода - Не се задоволявайте с нищо по-малко от това, с което се чувствате добре в банята, или кухнята. Ние можем да решим всеки проблем свързан с евентуални загуби на топлата вода във вашето домакинство, или офис. Нека разследваме проблема и го разрешим за Вас.

За консултация с наш специалист...

Намерете ни на картата