Аква Мип ЕООД

Изграждане на локални пречиствателни станции

Инсталация и ремонт на система за филтриране на вода

Вземете качествената вода с нова система за филтриране на водата!

 Чистата вода не е лукс - това е изискване. 

За по-добро качество на водата, не разчитайте на това, което идва директно водопроводната мрежа. Свържете се с нас, за да научите повече за инсталирането локални пречиствателни станции. Има няколко вида системи за филтриране и ние Аква Мип ЕООД сме насреща, за да ви помогнем да изберете най-подходящата. Прочетете, за да научите повече за възможностите и ползите от локалните пречиствателни станции.


 

Коя система за филтриране на вода е подходяща за вашия бизнес?

На пазара има голямо разнообразие от възможности за филтриране на вода.

  • Въглеродни филтри - Най-често срещаните пречиствателни станции са тези с въглеродна филтрация. Това са филтри, които са разположени във водоносни кутии, както и филтри, монтирани непосредствено преди на крана.Съществуват и модели намиращи се под шкафа. Общото между всички тези модели, е че водата преминава през серия от въглеродни слоеве. Всеки слой улавя нечистотии и нежелани химикали, оставяйки водата, която излиза, много по-чиста и по-вкусна, отколкото първоначално влязлата във филтъра.  
  • Керамични филтри - Друга обща система е керамичният филтър. Този тип филтър използва естествено срещащ се силициев диоксид, за да филтрира нежеланите химикали и вещества от водоснабдяването.
  • Обратна осмоза - Тази система филтрира вода през мембрана, като премахва всички примеси от водата. Недостатъкът е, че тази система премахва, както вредни минерали, така и здравословните бактерии и минерали съдържащи се във питейната вода доставяща се от водопреносната мрежа.

 

Професионална инсталация на локални пречиствателни станции

Локалните пречиствателни станции, които трябва да се монтират към във вашия водопровод, изискват познаване на цялостната ВиК система в сградата. Без подходящи инструменти и опит, неправилната инсталация може да създаде проблеми, като течове и неправилна работа на системата. Сертифицираните водопроводчици на Аква Мип ЕООД имат опит в проектирането и изграждане на локални пречиствателни станции. Ние ще извършим качествен монтаж и ще поемем гаранцията за правилната работа на вашата система. 


 

 

За консултация с наш специалист...

Намерете ни на картата